Tänään käytiin äänestämässä, sain tuon ukkoseinkin raahattua mukaan, vaikkei kovin ahkera äänestäjä olekkaan. Puolen päivän aikaan kun oltiin siellä, niin päästiin ihan suorilta kun muita jonottajia ei ollut. Illalla meillä sitten kudotaan villasukkia ja seurataan vaalinvalvojaisia. Tosiaan villasukat, kahdet on jo valmiina. Kuvat pikkumiehen villiksistä jo otin, mutta en ole niitä vielä koneelle asti saanut. Ehkä huomenna? Tai ainakin tällä viikolla. 

Villasukka sulkeiset siis edelleen jatkuu. Tuo työnteko vaan nyt hieman häiritsee harrastuksia, voisinko siis saada vuorokauteeni muutaman ekstra tunnin? Nuo eksta tunnit tulisi kyllä tarpeeseen, sen verran kiirettä tässä nyt on pitänyt. Tosin nuo ottamani rakennekynnetkään ei oikein tuohon neulomiseen sovellu :) Tänään niistä jo yksi irtosikin, kuinka voin mennä huomenna töihin yhdeksällä kynnellä? =) Kyllä, koukutuin näihin ihan täydellisesti. Mutta jospa ystäväni Katja ehtisi huomenna tulla korjaamaan pikkurilliinkin kynnen, niin olisi taas yksi murhe vähemmän =)

Mutta tällä viikolla koitan saada kuvat ja päivitykset blogiini uusista tekeleistä niin pysyy sitten tämäkin ajantasalla. Mutta nyt kaupan kautta kotiin ja jännittämään, että kuinka se oma ehdokas oikein pärjääkään vaaleissa =)