Tänä viikonloppuna leivoin suklaisen juustokakun, tämäkin tekele oli ihan toivomuksesta tehty. Tässä pohjana oli Digestive keksejä ja voita. Itse en kakkua voinut maistaa kun oli ihan tavallisista digestiveistä tehty, mutta muille kyllä näytti kakku maistuvan. Ukkoseni tuli töistä eilen ja sai myös tätä kakkua maistaa. Lisäksi kakkua kävi syömässä kaksi serkkupoikaa sekä pikkuveikka. 



Koristukset piti tehä vähän kiireellä, mutta tämmönen siitä sitten tuli. Kakku ei kerennyt hyytyä kun vähän reilu kolme tuntia, mutta oli hyvin hyytynyt. Pinnasta ei ihan tasanen tälläkertaa tullut, mutta onneksi se olikin vaan omalle porukalle niin ei toinna ottaa stressiä smiley Sen verran nopeesti kakku hävisi, ettei paljon kerennyt ulkonäköä edes katselemaan. Eikä ollut nuo syöjätkään kovin jyvällä kakun koristelusta. Pääasia tälle sakille oli maku ja kun se kelpas ni kaikki oli hyvin laugh



Tässä kuva sivusta, jossa näkyy (pitäisi näkyä) pohjakin. Kakku ois varmaan ollut vielä parempi jos ois saanut kunnolla hyytyä, mutta tätä kakkua ei kyllä kerennyt kauempaa hyydytellä. Oma moka kun en tajunnut tehdä tätä edellisenä päivänä, mut ehkä ensi kerralla tajuaa pikkasen aikasemmin.



Sydän teema ei kauheen hyvin poitsuille uponnut, olisi kuulemma pitäny olla ennemmin vaikka pääkalloja devil