Eilen tein viikonlopuksi suklaamoussekakun, mutta ei se ihan viikonloppuun asti sitten säilynyt. Ensin serkkupoika kävi maistamassa ja vei palan avovaimolleenkin. Hetken päästä pikkuveli tuli ja söikin sitten melkein koko kakun. Eli kakku ei eilisiltaa pitenmpään sitten säilynyt. 



En edes kuvaa kerennyt ottaa koko kakusta, joten kuvat on nyt t'ämmösiä mistä on jo hieman maistettu smiley

Pohja oli kyllä ihan taivaallisen hyvää. Tässä vielä ohje pohjaan:

3dl     sokeria
2rkl    kaakaojauhetta
2tl      vanilijasokeria
2        munaa
80g    margariinia
2dl      gluteenitonta jauhoa

Ainekset vaan sekasin (jauhot viimeisenä) ja paistetaan 175 asteisessa uunissa 25min.




Moussen leivitin ihan jäähtyneen pohjan päälle ja annoin olla neljätuntia jääkaapissa.



Kokonaan mousse ei kuitenkaan kerennyt hyytyä kun ruokailijat jo iskivät kiinni kakkuun :) Nyt sitten uusi kakku tekeytymässä viikonlopuksi.