Eilen kyhäilin vaihteeks kuivakakun. Tämäkin versio on gluteeniton. Voitelin vuoan, mutta en laittanut ollenkaan korppujauhoja. Hyvä tuli ja lähti hyvin irti ilman korppujauhojakin :)

 

 

Koristeena kakun päälle sirottelin tomusokeria. Kakku oli hyvä ja jälleen kerran sai myös pikkuveli ystävineen siitä syödäkseen. Tästä lähin voikin alkaa leipomaan vehnäjauhoista ni saa vieraat syödä ja ei kaikki kakut löydä tietä omiin kylkiin =)

 

 

Resepti tähän kakkuun oli resepti kirjasta jossa kaikkiin juhliin jotakin leipomuksia. En kyllä nimeltä tätä opusta muista. Toki sitäkin piti vähän muuttaa, ainenkin jauhojen puolesta. 

Mutta siis kakku oli ihan perus suklaa kuivakakku ja ihan hyvä. Eikai kuivakakut koskaan niin törkeen hyviä ookkaan =)