Heippa taas kaikille lukijoille ja oikein hyvää uutta vuotta!

 

Joulu kyllä oli ja meni, mutta ajattelin silti jatkaa blogin pitämistä. Kaverini tilasi cihulle villapaidan ja aloinkin sitä sitten neulomaan. Ennen en ollu moista tehny, joten hetki menikin miettiessä, että kuinka se mahtaa onnistua. Koiraa mittaillessa suunnittelin hieman alustavasti helpointa tapaa. Ihan ok siitä tuli noin ensimmäiseksi tekeleeksi!

 

 

Puin sitten paidan pehmolelulle, että saisin jonkunlaista tolkkua siitä miltä se todellisuudessa näyttää. Vähän hankala siitä on sanoa, kun ei ole saanut sitä sen kirpun päälle, mutta tuon pehmolelun kanssa toimi jo hieman paremmin kun ilman mitään. Selkäosa on sileää neuletta ja mahakappale on tehty joustinneuleesta. Hieman pitkältä tuo paita vaikuttaa omaan silmään, mutta toisaalta pitkä siitä myös tilattiin. Jospa Pippuri nyt tällä paidalla ensialkuun selviää pakkasista ja voin sitten tehdä uuden, nyt kun hoksasin kuinka se tapahtuu :)

 

 

 

Tästä kuvasta ei oikein erota, mutta tuo mahakappale on lyhempi kun selkäkappale (luonnollisestikin) Mutta siis takajaloille ei ole erilaisia reikiä, vaan mahakappale päättyy takajalkojen etuosaan. Kuvien laatukin on hieman heikko nykysin, kun minä onneton pudotin kamerani ja se meni täysin rikki, puhelimen kameralla kun ei ihan yhtä hyviä kuvia saa, ainakaan minun puhelimella :)

Koitan huomisen aikaan laittaa kuvan paidasta vielä koiran kanssa, niin siitä ehkä saa paremmin selvää :)