Tänään olikin sitten taas vuorostaan kranssin teko ilta. Ihan mukava oli pitkästä aikaa paneutua pajujen sijasta kransseihin. Havuista se olikin tehtävä kun kaikki muut tykötarpeet tuppaa jo olemaan tuolla lumen alla. Ihan nätti tuli havuistakin. Pieniä traumoja jäi, kun oli niin hämähäkki voittoinen kranssin askartelu hetki! Pari pientä hämistä sivuutin pienellä kiljaisulla, mutta se yksi valtava sai kyllä aikaan sellaista karjuntaa, että kuuli kyllä koko katu :) No sen listittyä tunsinkin itseni maailman valloittajaksi ja pystyin tekemään kranssin loppuun ilman hämähäkki kohtaamisia! 

Tämä kranssi on menossa lahjaksi mummoni siskolle ja ihan nätti siitä tulikin. 

 

 

Tänään tein myös banaani-kinuski tortun ja näytti olevan hyvää kun torttu hävisi samantien :) Ohjeen siihen löysin Pirkka-lehdestä, mutta sitä hieman muokkailin. Ensimmäisen kerran ostin myös kaupasta marsipaania ja ajattelin siitä alkaa askartelemaan kakkukoristeita. Ensimmäiseksi tein kallankukan, mikä ei nyt kamalan hyvin onnistunut, mutta päätyi kuitenkin tortun päälle kun omassa porukassa sitä vaan syötiin :) 

Tässä nyt kuitenkin kuva myös tortusta. Toivottavasti huomenna kakuista tulee paaaaaljon hienompia, tai koristeista ainakin :)